Monthly archives for March, 2012

Kayuhan Jamboree Basikal Senawang

image

Hari ni 31 Mac 2012, aku dan rakan-rakan dari team gp1adventure sekali lagi join jamboree basikal. sebelum ni acara ini dipanggil Kayuhan Radio Amatur, tapi entah mengapa kemudiannya ditukar nama ke Kayuhan Jamboree Basikal Senawang. Memang best dan treknya boleh tahan mencabar.

READ MORE »

Gaji SSM baru 2012

image

Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) baru je mengeluarkan pekeliling berkaitan gaji baru SSM sebagaimana yang diumumkan awal Mac yang lalu. Semua perkara berkaitan disertakan seperti kenaikan tahunan, tarikh pergerakan gaji, contoh pengiraan dan yang paling penting struktur gaji minimum dan maksimum bagi semua gred. Untuk maklumat selengkapnya, sila klik sini

Laman web rasmi FAM plak kena godam..

image

Tuanku,
Sudah-sudah lah pegang tapuk FAM tu. Dah 28 tahun dah. Tak cukup kaya lagi ke? Rasanya dah byk dah sponsorship masuk FAM tu. Bolasepak bukan makin naik, makin merudum ada la. Pepatah Melayu ada mengatakan ” Bapak Borek, anak Rintik”. Sorang pegang bola, sorang pegang hoki. Result? dua-dua lingkup!!!

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN