Monthly archives for April, 2012

Que dan Linda Sambut anak kedua

Kalau ikutkan, malas nak cerita pasal artis kat blog ni… tapi memandangkan dah terbaca pasal ni kat yahoo.com tadi, aku post je la kat sini.. lagi satu, hari ni post pun kurang dari biasa… letih Jamboree Jasin belum hilang lagi.. tepek je la apa-apa yang menarik kat sini.. pape pun.. tahniah kepada mereka…

Pelakon Que Haidar dan isterinya Linda Jasmine menyambut kedatangan bayi perempuan mereka pada 1.30 petang.

Dipetik dari laporan mStar, bayi yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar, sempena nama ratu Mesir zaman dahulu, telah selamat dilahirkan melalui pembedahan di Hospital Gleneagles, Kuala Lumpur. READ MORE »

Undian Bersih 3.0 oleh Yahoo.com

Keywords paling mahal dan top dua tiga hari.. malah mungkin untuk sebulan yang akan datang ialah BERSIH 3.0.. kalau mana-mana blog yang dapat first ranking kat google kompom meletup la blog tu.. Tapi untuk post ni, aku tak nak cerita apa-apa pun pasal Bersih ni… betul ke tidak Bersih ni.. Sapa yang arahkan rempuh dataran dan sebagainya.. tapi aku tertarik dengan undian yang dibuat oleh yahoo.com. Soalannya berbunyi macam ni..

Who should be blamed for the violence in Bersih 3.0?

  • Anwar Ibrahim and Azmin Ali
  • S.Ambiga and Bersih
  • The police
  • The protesters
  • DBKL

Aik??? DBKL pun turut tersenarai??? huhuhu… kesian DBKL… tapi undian tu macam ada yang tertinggal je… ­čÖé Kalau nak tengok statistik terkini dan membuat undian, SILA KLIK SINI

Que Haidar dan isteri sambut anak kedua??? menarik gak tu… ­čÖé

Jasin S2H Jamboree 2012

Kalau nak cerita penat… Memang penat… Tapi puas hati dengan Jamboree Jasin 2012 ni.. Thumbs up untuk organizer kerana berjaya menganjurkan event ni dengan jayanya.. Terbaik!!! Event ni adalah anjuran Jasin Bikerz dengan penaja utama iaitu S2H dan kerjasama pihak IPD Jasin.

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN