Monthly archives for October, 2012

Software kesan AES untuk Android

Sekarang kecoh pasal sistem AES yang mana sistem ini akan mengambil gambar pesalah lalulintas terutama yang suka memandu laju. Sistem ini beroperasi secara automatik selama 24 jam.

Ramai yang tidak bersetuju dengan penggunaan sistem ini termasuk beberapa ahli parlimen dari pihak kerajaan sendiri.

image

Kini wujud software yang khas untuk mengesan kamera AES ini yang dipanggil AES detector. Kalau nak install, pergi ke google play dan cari AES Detector.. Selamat mendownload dan selamat mencuba… tak pasti plak keberkesanan dia, tapi kalau tengok feedback pengguna software ni, nampak macam ok. Cuma ada beberapa kelemahan. Aku sendiri pun belum cuba.. ­čÖé

Survey undi

image

Tadi dapat mesej camni. Cam pelik plak rasanya.. Boleh ke wat survey camni. Masa PRU 12 dulu takda la plak camni.. Baik tanya “apakah undi anda untuk PRU 13 ini?”┬á

Nak jawab ke ni??? Buang MASA!!!

Flyover banjir

Pelik tapi benar.. bukan berlaku di luar negara.. tapi di negara Malaysia kita yang tercinta ni..

Menurut sumber asal gambar ni di facebook, gambar ni di ambil berhampiran Mesiniaga, Shah Alam..

Memang hebat kita punya flyover.. ­čÖé

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN