Monthly archives for January, 2013

Spoiler Honda Jazz Hybrid untuk dijual

image

Spoiler Honda Jazz Hybrid 2012 untuk dijual (SOLD)
Material : ABS (sama cam ori Modulo)
Baru
Warna: Fresh Lime Metallic (hijau)
Pasang sendiri… tapi boleh ejas untuk pemasangan area kl, gombak atau sekitar…

Sebab apa jual spoiler je??? sebab hari tu kete aku eksiden, jadi tak boleh beli part yang rosak je… kena beli 1 set… so mana2 yang tak pakai tu nak letgo la… skirting kiri dan kanan pun ada… boleh sms, call atau whatsapp kalau berminat… 012-2074114

READ MORE »

Claim eksiden di lebuhraya

Sekarang baru aku tahu  kenapa JPJ marah betul lori, treler dan bas pakai tayar celup ataupun tayar toreh. Rupanya-rupanya tayar celup ni kalau pecah, ia akan berterabur kat atas jalan dan membahayakan pemandu lain.. bukan setakat membahayakan pemandu dan penumpang kenderaan tu saje..

image

Kalau waktu siang tu takpe la jugak, tapi kalau malam??? memang bahaya..  terutama penunggang motor…
READ MORE »

Fakta tentang kopi yang tidak diketahui..

Sebenarnya banyak kebaikan minum kopi ni, bukan setakat bagus untuk berjaga malam dan seksual sahaja…

Ni pulak fakta tentang kopi yang ramai tidak tahu .. gambo kopi paste dari fb… 🙂

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN