Monthly archives for April, 2013

Berpolitiklah cara sihat

image

Cyberclown dah menyemak di wall dan inbox aku. Tak cukup ngan tv, radio, mesej di henfon… skrg nak menyemak ngan tagging gambar karut xberasas dan fitnah rekaan kat Facebook.

Skrg ni dah tahun 2013.. maklumat dari pelbagai sumber, bukan dari tv  dan paper  tahap sampah yg sentiasa nak memperpodohkan kita. Jadi, please… jgn perbodohkan diri dgn ingat rakyat malaysia ni bodoh..

Hujah vs hujah… fakta vs fakta… bukannya fakta vs lucah… bukannya fakta vs fitnah tak berasas

Tolong la berpolitik cara matang

Doa untuk anak menghadapi peperiksaan


image

Doa hilangkan stres / tekanan

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN