Monthly archives for April, 2013

Facebook bermasalah ke hari ni?

image

Apa kena dengan facebook hari ni??? Dah lebih 4 jam news feed tak update. Ingatkan versi mobile je, bkak kat pc pun sama, kat ipad pun sama… hishhhh…

Bukan apa… nak baca pasal politik je pun… kalu harap tv3??? Huh!!! Memang tak boleh harap.. dah la duk ulang benda sama.. pastu berita berat sebelah…

dunia… dunia…

Lokasi pusat penamaan calon, pusat penjumlahan undi dan pusat pengiraan undi berkelompok

SPR telah menetapkan 20 April sebagai tarikh untuk penamaan calon bagi PRU13 ini. Lokasi-lokasi pusat penamaan calon ini telah dikeluarkan oleh SPR bagi memudahkan proses tersebut berjalan dan pihak berkuasa juga telah mengeluarkan senarai jalan yang ditutup sempena hari penamaan calon ini.

Untuk melihat senarai penuh Lokasi pusat penamaan calon, Pusat penjumlahan undi dan Pusat pengiraan undi berkelompok. SILA KLIK DISINI

Khasiat Air Mani Suami Untuk Isteri Yang Kita Jarang Tahu

mani
Kebuncitan lelaki berlaku apabila cecair daripada isteri yang mengalir masuk melalui zakar semasa hubungan kelamin akan membuatkan¬†perubahan hormon dalaman dan sekaligus akan mudah membuatkan perut menjadi buncit. Faktor itu juga menyebabkan zakar lelaki yang berkahwin akan lebih mengembang dan besar berbanding lelaki bujang. Ooooo…

Namun jika hubungan kelamin tidak dilakukan dalam tempoh yang lama, perut mereka akan kembali kendur dan zakar pula akan mula mengecut. Selalunya berlaku kepada lelaki yang dah bercerai, mereka yang dah lama menduda atau selalu sibuk dengan kerja sampaikan tuntutan nafkah batin diabaikan.

Rahsia Rumahtangga Bahagia! Klik Disini!

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN