Monthly archives for October, 2013

8share.com down sejak semalam

image

Patut la dari semalam, jumlah earning di 8share.com lambat update.. rupa-rupanya ada masalah dengan web tersebut… semalam web 8share.com masih ok. Tapi semenjak awal pagi tadi, web mereka tak boleh diakses… ada masalah dengam server kot…

Harap-harap tak lama lagi ok latu… rugi oooo…. $$$$$

Papepun, 8share.com memang terbaek… tak sabar nak cashout lagi ni… ­čÖé

Faizal Ismail letak jawatan dari HotFm

Berita yang mengejutkan pagi ni. Tapi betul ke tidak… tak dapat dipastikan lagi.. Faizal membuat kenyataan tersebut di Facebook page milik beliau hari ni.. Entah-entah status hangit je… ­čÖé

Kita tunggu jela kenyataan media dari Faizal Izmail sendiri atau pun HotFm selepas ni.. setakat ni belum ada kenyataan rasmi. Yang ada hanyalah status FB tersebut…

image

Update pukul 5:38 oleh beliau

image

Kenyataan terbaru oleh Seelan Paul (UPADATE 25/10/2013)

Inilah cikgu…

Orang kata kerja cikgu ni senang… tapi betulkah??? 10 tahun atau 20 tahun dulu mungkin┬á betul… kerja cikgu memang senang… kerja cikgu hanyalah mendidik… pergi sekolah hanyalah mengajar… mengajar… dan mengajar… Alhamdulillah ramai yang berjaya, ada yang jadi perdana menteri, peguam, doktor, engineer, jurutera, arkitek, polis, tentera…pendek kata, ramai yang berjaya…

tapi sekarang, inilah kerja seorang guru….

image

tapi yang salah, CIKGU jugak…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN