Monthly archives for June, 2014

Felixia Yeap masuk islam

felixia yeap masuk islam

Felixia Yeap semakin dikenali ramai setelah beliau mula menukar imej seksi kepada bertudung walaupun belum memeluk islam. Post-post di FB beliau pun lebih islam daripada kebanyakan orang islam yang lain. Tahniah kepada Felixia Yeap yang berjaya menjentik minda dan perasaan ramai orang yang mengaku islam, tapi perangai mengalahkan orang bukan Islam.
image

Berdasarkan status terbaru Felixia Yeap di satu-satunya FB rasmi miliknya, kemungkinan Felixia Yeap akan memeluk islam pada 3 Julai 2014  iaitu pada ulangtahun kelahirannya. Jika benar Alhamdulillah dan semoga Felixia Yeap terus istiqomah dengan Islam..
image

Hadow.. Bigboh awal-awal lagi bergambo ngan Felixia Yeap… Jeles weh… 🙂

Jadual waktu berbuka & imsak bagi Kuala Lumpur dan Putrajaya

image

Transformers bosan???

image

Kali terakhir aku tengok wayang mungkin 8 @ 9 tahun lepas.. Tu pun sebab Ben Ashaari yang ajak.. Kalu tak memang tak la… Dah lupa tengok cita apa stealh ke apa entah… Masa tu layan mid night.. Baru balik meniaga kat pasar malam.. Dengan letihnya.. Ngantuknya… Semua ada… Last-last terlelap gak la dalam panggung tu… 🙂

Akhirnya tak tahan ngan godaan trailer transformers kat youtube dan review kawan-kawan, hari ni terpergi juga aku ke MBO kat Viva Mall Cheras.. 🙂 Beli tiket online je.. Senang.. Tak yah beratur.. Beli tiket kul 2.45 petang.. Lepas solat jumaat terus gi Viva Home dengan Adam… Ni pun first time bawak Adam masuk wayang.. Bagi dia pengalaman tengok wayang.. Dah lama dia ajak tengok wayang, kali ni baru terasa nak bawak dia.. Biasa download je, tengok kat rumah.. Yang untungnya tengok time orang lain kerja ni, tak ramai orang… Ada la dalam 20 orang dalam panggung tadi.. Adam siap golek-golek depan skrin… Hahaha..image

Boleh tahan panjang transformers kali ni.. 2 jam 30 minit.. Aksi pun best dan gempak.. Kalu nak cita logik, memang tak logik la.. Namapun filem adaptasi kan?? Siap ada robot dinosaur, naga semua… Tapi bagi aku transformers kali ni memang best.. Rasa cam nak gi tengok yang 3D pulak… Hehehe…

 

Review lengkap Transformers oleh Sinarharian

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN