Alhamdulillah… komisyen affiliate jomniaga yang pertama

image

Alhamdulillah… baru seminggu yang lepas aku daftar ngan jomniaga ( kini dikenali ashadee.com)  untuk sertai program affiliate dengan mereka.. hari ni dah dapat komisyen affiliate yang pertama melalui sistem pemasaran canggih mereka…

Daftar Sebagai Affiliate Dan Mula Menjana Komisen.

Tiada Produk untuk dijual? Anda masih berupaya mendapatkan pendapatan secara Online dengan mempromosi produk pada marketplace kami sebagai affiliate. Hanya perkenalkan produk terbaik pada rakan anda dan anda akan menerima komisen apabila mereka membuat pembelian.

  • Promosikan produk dari pelbagai vendor dengan hanya satu akaun

  • Paparkan banner affiliate yang tersedia di blog, website atau FaceBook™ page anda

  • Sangat mudah untuk mempromosi produk kepada rakan-rakan anda di facebook & laman media sosial yang lain.

  • Komisen anda terjamin, dan di bayar secara konsisten setiap dua minggu

  • Pilih cara bayaran samada melalui Paypal™, cek atau pemindahan bank

  • Sistem pengesanan termaju untuk memastikan anda mendapat ganjaran sewajarnya


Kenapa aku cakap sistem affiliate mereka canggih??? Ya memang canggih sebab cara nak dapat komisyen dengan cara ni memang mudah menggunakan sistem mereka.

1. Percuma. Tiada kos atau modal diperlukan untuk join sistem affiliate ini.

2. Automatik. Dengan menggunakan sistem ini, kita (blogger/ TAKDE BLOG PUN BOLEH) tak perlu susah-susah cari produk untuk buat promosi. Hanya daftar, pasang plugin (wordpress plugin), setup plugin…. tada…. dah siap… plugin tersebut akan menukar keyword di blog kita kepada link produk yang berkaitan… nak lihat contoh???  Tgk je kat post ni, ada beberapa perkataan yang boleh diklik.. jika korang klik, ia akan terus pergi ke web jualan produk tersebut… bestkan???

3. Ada perbagai produk ditawarkan dan yang penting, ia adalah produk dari IM tempatan… banyak produk adalah up to date dan berdasarkan permintaan semasa…
4. Komisyen akan dibayar sebanyak dua kali sebulan dengan minima rm50…

5. Komisyen yang dibayar adalah tinggi… ada produk yang memberikan komisyen setinggi 75%… katakan produk tersebut bernilai rm100… 75% bermaksud rm75…. tak banyak ke tu???

6. Latihan percuma akan diberikan untuk memudahkan kita memahami dan mempelajari cara pemasaran affiliate dengan lebih berkesan..

Nak tau lebih lanjut, DAFTAR PERCUMA DISINI

 

UPDATED!!! JOMNIAGA kini dikenali sebagai ASHADEE.COM

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Buat duit dengan 8share.com Cara mudah dan percuma buat  duit di internet memang banyak… cuma kita tak tahu yang mana betul, yang mana tipu.. 8share ni, bukan benda baru, dah lama. Dulu mereka dikenali sebagai says.com Nak buat duit dengan 8share.com ni memang senang, tak perlu ada web, tak perlu ada blog.. ada facebook ngan twitter pun dah cukup.. [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN