Apa ada pada Master

 

image

sekadar gambar hiasan, tiada kena-mengena sama ini celita. edisi dah tak sabo nak mengundi

Apa ada pada Master kalau maki orang macam belajar SPM pun tak habis. Wat malu Persatuan master-master sedunia je.. ada ke persatuan tu?? 🙂 Dengan bangganya mengaku “aku ada Master!!!”, Tapi pum pam bercakap, macam la mat rempit tepi jalan. Salah sikit nak angkat tangan, tunjuk jari tengah… kalau nak bangga sangat ada master, cakap la dengan penuh diplomasi, tunjukkan rasa hormat. Baru orang nak hormat balik kat lu derr.. tengok, aku yang takde degree ni pun dah tak hormat kat lu derr. Memang patut cakap macam ni je dengan orang yang mengaku ada master tapi cakap level mat rempit yang duk bersepah tu. Tapi bukan semua mat rempit camtu, ada jugak mat rempit yang sopan, tahu hormat orang, tahu di mana bumi berpijak. Nanti tak pasal-pasal pulak mat rempit marah ngan aku. Dulu aku pun mat rempit gak.. 🙂

Respect is 2-way. If you want others to respect you, you’ve to respect others first

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Chah Chah
    March 30, 2012    

    Soalnya,yo ko orang tu ada master….? Sobab ee…setau den la kan….”Harimau yang mengaum tu biasanya xde kuku & taring…..” hehehehe….

    • wandin wandin
      March 30, 2012    

      Ado ko takdo tu den pun tau la.. Kalu xdo lagi nayo tu ha.. kesiam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN