Apa itu Designext

Team Funemo yang diketuai oleh Wazeen Azizan telah melancarkan software khas untuk peniaga internet menyiapkan laman web jualan dengan mudah dan cepat. Seseorang yang langsung tidak tahu tentang coding, html, grafik, design, programming dan sebagainya pun boleh menyiapkan satu laman web jualan hanya dalam masa 3 minit.
Dengan menggunakan Designext, anda dapat menjimatkan masa, tenaga dan yang paling penting adalah duit anda.. Satu laman web jualan biasanya mengambil masa berhari-hari untuk disiapkan malah boleh mengambil masa hingga berminggu-minggu untuk disiapkan.

Kos untuk mengupah programmer, designer, domain dan hosting, grafik pula boleh mencecah beribu-ribu ringgit.

Perlu diingatkan, web jualan ini adalah tidak sama seperti website e-commerce yang boleh memuatkan banyak produk. Web jualan atau pun sales page kebiasannya hanya menjual satu produk sahaja.

Apa itu web jualan? 

Contoh paling senang adalah web designext ini. Web jualan adalah penting jika anda betul-betul ingin menjalankan perniagaan di internet. Anda boleh memasukkan bermacam-macam maklumat tentang produk anda di web jualan.

Penggunaan web jualan adalah sesuai untuk semua niche usahawan internet samada produk digital ataupun fizikal.

Apa yang anda akan dapat dengan designext?

  1. Fitur ‘drag and drop’. Fungsi ini membolehkan anda mencipta laman web jualan tanpa had. Anda bebas untuk memasukkan gambar, text, maklumat pembayaran, warna pilihan dan macam-macam lagi dengan hanya beberapa klik.
  2. Koleksi gambar untuk marketing. Lebih 100 gambar telah dimasukkan untuk memudahkan anda design web anda nanti.
  3. Design dan bina tanpa had. Dengan membeli perisian designext ini, anda boleh mereka cipta sebanyak mana web jualan yang anda mahu. Tiada had..
  4. Tutorial. Untuk memudahkan anda membina laman web dengan cepat, tutorial lengkap diberikan.
  5. Tak perlu domain dan hosting. Anda tidak perlu membeli domain dan hosting untuk web jualan anda nanti. Link khas akan diberikan untuk memudahkan anda kongsikan web tersebut di facebook, instagram, twitter dan sebagainya. Tetapi jika anda ingin membeli domain dan hosting khas untuk web jualan tersebut tak menjadi masalah. Hanya copy dan pastekan code html yang disiapkan nanti.
  6. Cloud. Untuk menggunakan designext, anda tidak perlu download atau install apa-apa file untuk menggunakan designest ini kerana ia boleh diakses  secara atas talian. Anda hanya perlu login ke akaun anda dan terus membina web jualan dengan mudah dan cepat.
  7. Mesra mobile. Web jualan yang dibina menggunakan designext adalah mesra mobile. Ia akan fit kepada screen yang digunakan samada phone, tab, ipad, laptop dan sebagainya.

Banyak lagi bonus-bonus sampingan yang anda akan dapat apabila anda melanggan perisian Designext ini. Untuk lebih info dan proses pembelian, sila klik DISINI

Video demo designext

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Buat web jualan dalam masa 3 minit Kecanggihan Teknologi Bakal Merubah Trend Berniaga di Internet Hingga ke hari ni saya tengok ramai lagi yang masih menggunakan blog percuma untuk jual produk mereka. Saya tak kata ia salah, cuma ia kurang sesuai kalau nak jual sesuatu produk dengan menggunakan layout blog percuma seperti blogspot dan sebagainya. Dulu memang ia sangat femes, tapi sekarang zaman dah berubah. Anda [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN