Awalnya bandwidth habis

image

Hari ni baru 17 haribulan, bandwidth dah reach limit 1Gb.  Maksudnya ada lagi 2 minggu baru bandwidth reset balik. Lama tu.. takkan nak layan imternet dengan kelajuan siput sedut kot.. Nak kena order bandwidth tambahan la nampaknya..
Tapi yang bagusnya guna pakej data celcom ni, kalau kita guna data lebih daripada yang sepatutnya, kita takkan kena caj untuk lebihan yang kita guna. Cuma sambungan je jadi perlahan.. tak  macam pakej data line kaler hijau tu.. kena caj per Kb penggunaan dia tu… haih.. duit oh duit…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN