Ben Ashaari dan Saya

image

Sejak dari dulu lagi, aku suka baca blog Ben Ashaari ni, tapi tak pernah join pun apa-apa segmen yang beliau buat.. sekadar jadi silent reader je… komen pun tak pernah kot.. kot je la.. sebab dah lama sangat kan… lupa plak pasal tu…

Malam ni, rasa rajin plak nak join segmen dia… anak-anak plak dah tido, jadi apa salahnya cuba nasib kan??? Tak gitu Abam Beng??? Hehehe…

Aku ngan Ben Ashaari ni ibarat langit dan bumi… ye la kan… beliau blogger tersohor, aku plak blogger picisan yang ntah dari mana muncul pun tak tahu… update blog pun ikut mood… tak macam Abam Beng… menten je dari dulu walaupun body dah tak menten cam dulu.. hehehe…

Syarat nak join segmen beliau ni senang je.. part yang pertama dah buat, letak header blog beliau… then kena wat tajuk camtu ha… kira dah cukup syarat la ni kot.. hehehe… apa pun… terima kasih kepada Abam Ben Ashaari sebab sudi terjah ke blog ni… 🙂

sudi-sudikan la ye untuk mengelike fb kat tepi tu ye… tq…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments

  1. June 21, 2012    

    hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

  2. June 21, 2012    

    dari segmen yg sama.. 🙂
    Cik Nur recently posted...:: Segmen BEN ASHAARI Dan Saya… ::.My Profile

  3. June 21, 2012    

    Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. 😉

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! 😉

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/
    Fadzmie recently posted..BA dan akuMy Profile

  4. June 22, 2012    

    salam…jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

  5. June 22, 2012    
  6. June 22, 2012    

    singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

  7. June 22, 2012    

    Salam Kenal! Dari segmen yang sama – Keep in touch!
    Iam Yanty recently posted..SEGMEN : BEN ASHAARI DAN SAYAMy Profile

  8. June 22, 2012    

    Salam dan slmt bersegmen 🙂
    dtg baca blog kesukaan kamo 🙂

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

  9. June 22, 2012    
  10. June 22, 2012    

    berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

  11. June 22, 2012    
  12. June 22, 2012    
  13. June 23, 2012    

    CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama…..

    Jemput join segmen saya juga ye…
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

  14. June 23, 2012    

    Salam kenal.. Saya dari segmen yang sama juga.. Tapi singgah dari entri Budak 5 tahun mati dalam kereta ibu..

    Jemput singgah blog saya http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
    dscarnia recently posted..Nescafe : Milk CoffeeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN