Berpolitiklah cara sihat

image

Cyberclown dah menyemak di wall dan inbox aku. Tak cukup ngan tv, radio, mesej di henfon… skrg nak menyemak ngan tagging gambar karut xberasas dan fitnah rekaan kat Facebook.

Skrg ni dah tahun 2013.. maklumat dari pelbagai sumber, bukan dari tv  dan paper  tahap sampah yg sentiasa nak memperpodohkan kita. Jadi, please… jgn perbodohkan diri dgn ingat rakyat malaysia ni bodoh..

Hujah vs hujah… fakta vs fakta… bukannya fakta vs lucah… bukannya fakta vs fitnah tak berasas

Tolong la berpolitik cara matang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. April 29, 2013    

    bila nafsu dah menguasai akal, tu lah masalahnya…bila berpolitik pun sampai nak mencederakan orang
    anip recently posted..How To Be Safe While Traveling SingleMy Profile

  2. May 7, 2013    

    semoga calon2 yang menang dapat memikul tanggungjawab dengan sebaik-baiknya..
    anip recently posted..20 Safety Tips for Budget TravelersMy Profile

  3. May 31, 2013    

    kerana politik, boleh putus tali persahabatan..huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN