Buat duit dengan 8share.com

image

Cara mudah dan percuma buat  duit di internet memang banyak… cuma kita tak tahu yang mana betul, yang mana tipu..

8share ni, bukan benda baru, dah lama. Dulu mereka dikenali sebagai says.com

Nak buat duit dengan 8share.com ni memang senang, tak perlu ada web, tak perlu ada blog.. ada facebook ngan twitter pun dah cukup.. kita hanya kongsikan iklan-iklan di wall facebook kita atau tweet ke akaun twitter kita.. tapi ingat, jangan melampau sangat share sampai orang pun muak tengok wall kita dengan iklan-iklan… berpada-pada la jugak k…

Yang bagusnya 8share.com ni, earning kita akan diupdate setiap jam.. bukan cam nuffnang, sampai seminggu baru nak update… dah la ciput… huh!!!

Kalau ada blog, lagi bagus.. boleh masukkan di blog jugak.. tapi nak kena rajin tengok status iklan tu di web 8share.com sebab kadang-kadang iklan tu dah expired.. jadi kalau iklan tu dah expired,  setiap klik takkan dikira… rugi tu…

Kalau nak daftar, KLIK SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Buat duit dengan mengisi survey onlin... Pernah dengar Global Test Market??? Laman web ini mengendalikan survey ataupun kajian pelbagai produk dari seluruh dunia. Mereka memerlukan ramai peserta untuk menyertai berbagai kajian produk-produk yang datang dari seluruh dunia. Kajian dilakukan secara atas talian (online) ataupun menggunakan telefon. Tetapi sebagai peserta, kita boleh memilih samada untuk menyertai kajian melalui telefon atau pun tidak. [...]
  • Alhamdulillah… komisyen affilia... Alhamdulillah… baru seminggu yang lepas aku daftar ngan jomniaga ( kini dikenali ashadee.com)  untuk sertai program affiliate dengan mereka.. hari ni dah dapat komisyen affiliate yang pertama melalui sistem pemasaran canggih mereka… Daftar Sebagai Affiliate Dan Mula Menjana Komisen. Tiada Produk untuk dijual? Anda masih berupaya mendapatkan pendapatan secara Online dengan mempromosi produk pada marketplace kami [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN