Buat duit dengan Churp Churp

Nak buit di internet ni memang senang.. banyak cara.. cuma nak kena rajin.. ada yang guna modal dan ada yang free.. kali ni aku nak kongsi satu cara nak buat duit di internet tanpa modal.. janji ada internet je.. 🙂 benda ni amat sesuai untuk orang suka online sambil berfacebook dan bertwitter.. kerjanya mudah je.. share je iklan yang diberi di wall kita… ala.. cam kita share berita… share gambar.. share apa-apa saja la kan.. tapi kita tak dibayar pun untuk setiap share tu..

Iklan yang diberi biasanya berkaitan kesihatan, barangan elektrik, produk makanan, kasut, pakaian dan macam-macam la.. kita boleh pilih iklan mana yang nak di share.. Iklan tersebut boleh dipilih di dashboard akaun Churp Churp kita. Hampir setiap hari iklan tersebut akan bertukar.. jadi setiap hari kita akan kongsikan iklan yang berlainan.. tapi jangan la asyik share iklan je… nanti naik muak pulak kawan-kawan tengok..

“apa la dia ni??? asyik kongsi iklan je… dah jadi promoter ke kawan aku ni???”

Kena pandai-pandai la ye.. satu hari kongsi sekali ke… dua kali ke.. agak-agak la kan..

‘Benda’ ni dipanggil Churp Churp. Kalau anda biasa dengan Nuffnang tentu tahu apa itu churp-churp ni.. Churp Churp dan Nuffnang memang tak dapat dipisahkan.. Kalau bukak akaun Nuffnang, kat dashboard dia pun dah ada logo Churp Churp ni. Sebenarnya Churp Churp ni macam adik beradik.. Nuffnang ni khas untuk orang yang ada blog, manakala Churp Churp pulak khas untuk orang yang takde blog, tetapi boleh juga buat duit menggunakan Facebook dan Twitter. Semuanya berkaitan dengan pengiklanan..

Churp Churp ni dah wujud semenjak tahun 2009 lagi. Setakat ni pembayaran dari Churp Churp dan Nuffnang ni memang cun. tak pernah ada orang repot atau post tentang “nuffnang tak bayar ke…”, “churp churp tipu ke…”, “nuffnang scam ke…”, Churp Churp scam ke..”… tak pernah okay… maknanya memang boleh dipercayai.. Dengan Nuffnang aku memang pernah dapat cek.. tapi dengan Churp Churp ni tak pernah 🙁 .. sebab jarang kongsi iklan dia… Sekarang je baru nak aktif balik..

Yang bestnya dengan Churp Churp ni.. setiap klik yang diterima, kita akan dibayar antara RM0.20 hingga RM1.. Ok la kan??? kerja bukan susah pun.. share je kat wall facebook atau twitter… Kalau nak daftar Churp Churp, KLIK SINI

;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. October 11, 2012    

    Cara ini pun not bad, cume kena rajin tweet dan kena bersabar..
    kerja sambilan recently posted..Perniagaan Internet dengan ClickbankMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN