Buat sampai jadi

POST INI BUKAN UNTUK MENUNJUK-NUNJUK

image

Alhamdulillah ni adalah bayaran daripada Uber terus ke akaun saya. Yang bestnya, setiap minggu terus masuk ke akaun. Kadang-kadang lebih, kadang-kadang kurang, kadang-kadang takde.. :mrgreen:

Pelik tak camana Uber boleh bayar saya? Tak pelik pun. Sebab saya promote servis mereka. Saya hanya promote menggunakan blog. Takde guna fbads, google ads dsbnya. Sumber hanyalah dari google

Hanya post artikel di blog then tunggu hasilnya. Hasilnya bukan terus dapat, kadang-kadang berbulan baru dapat, kadang-kadang bertahun baru dapat.

Ini baru dari Uber, belum lagi dari affiliate, produk fizikal, iklan dan sebagainya. Alhamdullilah atas rezeki dariNya

Apa yang saya nak bagitau sebenarnya, zaman internet sekarang ni, banyak cara nak dapatkan duit. Cuma nak kena ada ILMU.

Salah satu, menggunakan blog, macam-macam cara boleh dapat income menggunakan blog. Kalau nak tahu, sila google.. takkan semua nak kena bagitau.. hehehe

Sahabat saya yang paling berjaya menggunakan blog, Ben Ashaari. Yang terbaru, beliau akan ke Perth. Fully sponsored okay.. kejayaan dia yang lain tu tak payah cerita la. Cari sendiri 😎

Ingat, nak berjaya kena ada ILMU dan BUAT SAMPAI JADI!!!

Jangan buat sekerat jalan, tak jadi. Tukar buat benda lain pulak. Then sama je sampai bila-bila pun kalau anda cepat putus asa.

Pilih mentor yang betul-betul berjaya.

Dan yang paling penting, buat apa yang Allah suka, insyaAllah Dia bagi apa yang kita suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN