Cara buat duit guna instagram

Instagram satu lagi medium sosial yang mempunyai bilangan pengguna yang tinggi di Malaysia dan seluruh dunia. Tidak hairan lah ramai peniaga sudah mula menggunakan instagram untuk menjual produk-produk mereka. Kenapa instagram?? sebab ia adalah percuma.. bukan macam fbAds yang semakin mencekik darah dan semakin strict.

Bermacam-macam produk boleh dijual di intagram seperti pakaian, produk kecantikan, produk pelangsingan, mainan, dan macam-macam lagi..

Nak menjual di intagram pun bukannya satu perkara yang mudah jika main belasah je.. yang pertama sekali mestilah akaun intagram kita mempunyai follower yang ramai. Follower yang ramai pulak tak berguna jika tidak kena dengan target produk kita. Contohnya kita jual tudung, kalau follower kita 95% lelaki rasanya boleh jalan tak bisnes kita??? tentulah susah kan??? Follower yang berkualiti adalah follower yang targeted.. ataupun yang berminat dengan produk kita..

Nak dapatkan folower yang targeted pun bukannya mudah jika main belasah je.. nak kena belajar juga caranya.. Ada juga IM yang buat servis tambah follower instagram.. tapi kosnya pun boleh tahan.. dan sampai bila kita nak upah orang je kan?? Jadi penyelesaiannya BELAJARLAH

Sahabat saya, Tuan Wazeen Azizan  telah mengeluarkan satu DVD  step by step bagaimana cara buat pemasaran di Instagram. Sesuai untuk usahawan internet yang ingin menambah ‘channel’ untuk promosikan produk di platform media sosial Instagram.

Untuk maklumat lanjut, KLIK SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN