Cara mudah dapatkan facebook like | ceritawan.com
Aku dan Duniaku

Cara mudah dapatkan facebook like

BAWAH UMUR & BELUM KAHWIN, SILA JANGAN KLIK


image

Bagi orang yang ada facebook page, satu perkara yang paling memeningkan kepala ialah mendapatkan like untuk facebook page kita. Malah ada yang sanggup membeli like, mengupah orang untuk mendapatkan like, membuat aplikasi untuk menambah like dan macam-macam lagi. Banyak duit dan masa terbuang macam tu je… hanya untuk mendapatkan like…

Kali ni aku nak kongsi cara mudah dan percuma untuk mendapatkan like di facebook. Sebenarnya bukan like fan page facebook sahaja, kita juga boleh menambah subcriber, tambah share di facebook, tambah follower instagram, tambah like untuk post di facebook dan banyak lagi. Bukan untuk facebook sahaja, malah youtube, pinterest, twitter dan lain-lain… 

IKLAN

Yang penting kalau kita menggunakan web ini, kita tidak melakukan spam atau pun menyebarkan virus. Caranya senang sahaja:

1. Daftar percuma DISINI.

2. Sahkan emel dengan mengelik link yang dihantar ke emel korang tadi.

3. Add Site (letakkan link facebook page / youtube / twitter) yang ingin diproses.

4. Klik Page orang lain untuk mendapatkan “point”.

5. Selepas beberapa minit, lihat balik facebook/ youtube/ twitter tadi. Kalau takde perubahan maknanya ada tersilap setting di mana-mana.

Selamat mencuba

BAWAH UMUR & BELUM KAHWIN, SILA JANGAN KLIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog ni takde chat room... Tempat komen ada.. jom chit-chat kat bawah.. :)

comments

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

IKLAN

Facebook

Archives

Kategori