Cara nak print screen Galaxy S3

image

Dah tiga empat hari cuba nak buat print screen atau screen capture untuk Galaxy S3 ni.. Last-last tengok kat youtube baru boleh buat. Tak macam model yang lain, seperti note dan lain-lain, model S3 ni hanya menggunakan motion untuk buat print screen.. susah jugak mulanya, tapi kalau dah biasanya memang senang… kena swipe je bahagian tepi tapak tangan kat screen. Kalau nak lebih jelas, tengok video ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN