Posts in category artis

Felixia Yeap masuk islam

felixia yeap masuk islam

Felixia Yeap semakin dikenali ramai setelah beliau mula menukar imej seksi kepada bertudung walaupun belum memeluk islam. Post-post di FB beliau pun lebih islam daripada kebanyakan orang islam yang lain. Tahniah kepada Felixia Yeap yang berjaya menjentik minda dan perasaan ramai orang yang mengaku islam, tapi perangai mengalahkan orang bukan Islam.
image

Berdasarkan status terbaru Felixia Yeap di satu-satunya FB rasmi miliknya, kemungkinan Felixia Yeap akan memeluk islam pada 3 Julai 2014  iaitu pada ulangtahun kelahirannya. Jika benar Alhamdulillah dan semoga Felixia Yeap terus istiqomah dengan Islam..
image

Hadow.. Bigboh awal-awal lagi bergambo ngan Felixia Yeap… Jeles weh… 🙂

Seelan Paul sahkan Faizal Ismail letak jawatan

image

Semalam heboh cerita tentang Faizal Ismail letak jawatan sebagai dj di hotFm, ingatkan status hangit je. Hari ni pun,  kat radio hotFm, beliau masih kerja macam biasa.. ingat memang status semalam tu tak betul la… tapi tadi Seelan Paul sendiri telah mengesahkan yang Faizal Ismail akan meninggalkan HotFm sebab akan menguruskan perniagaan sendiri (FBI Entertainment). Beliau akan terus menjadi dj di HotFm sehingga pertengahan bulan November. Walaubagaimanapun, Faizal masih akan bersama HotFm sebagai dj sambilan.

Faizal Ismail letak jawatan dari HotFm

Berita yang mengejutkan pagi ni. Tapi betul ke tidak… tak dapat dipastikan lagi.. Faizal membuat kenyataan tersebut di Facebook page milik beliau hari ni.. Entah-entah status hangit je… 🙂

Kita tunggu jela kenyataan media dari Faizal Izmail sendiri atau pun HotFm selepas ni.. setakat ni belum ada kenyataan rasmi. Yang ada hanyalah status FB tersebut…

image

Update pukul 5:38 oleh beliau

image

Kenyataan terbaru oleh Seelan Paul (UPADATE 25/10/2013)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN