CeupacsCare untuk penjawat awam..

image

Kekayaan tidak bermakna jika tidak memiliki kesihatan yang baik. Seiring dengan kemajuan yang telah dicapai, pelbagai kaedah moden telah diperkenalkan untuk merawat pelbagai penyakit.

Buat masa ini, Penjawat Awam diberikan rawatan secara percuma di hospital kerajaan. Namun ada kalanya masa menunggu giliran yang lama agak merimaskan. Walaupun terdapat banyak hospital pakar swasta yang menyediakan rawatan pantas, kos rawatannya agak tinggi dan perlu ditanggung sendiri. Kos ini di luar kemampuan kebanyakan Penjawat Awam.

Menyedari hakikat ini, CUEPACS telah melancarkan Skim CuepacsCare untuk membantu Penjawat Awam mendapat rawatan pakar di hospital swasta.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi En Sufian di talian 0179853270 atau 0199850015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Google update Android 4.0.4 untuk Ga... Sufian dengan Nexusnya.. p/s -kalau nak ambik insuran MAA Takaful boleh hubungi beliau di 0179853270 Google baru je release update terbaru untuk Android Ice Cream Sandwich kepada version 4.0.4 . Update terbaru ni untuk Nexus S 4G, Galaxy Nexus dan Motorola Xoom. Update terbaru ni lebih menarik dengan banyak perubahan baru seperti interface yang lebih [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN