Daim Amsyar… 1 tahun 2 bulan sudah…

Lama tak update pasal anak-anak…

Wan Daim Amsyar dah lebih 14 bulan sudah.. kejap je masa berlalu…

Baru belajar bertatih.. dah boleh melangkah tapi takut… langkah pertama dia masa kat Pulau Pangkor, 13 Disember 2012… terlampau eksaited dia tengok papa dia bawa balik basikal (basikal sewa)… terus dia jalan nak gi pegang basikal… memang minat betul dia ngan basikal… sampai lupa, terus jalan… sempat juga lima nam langkah.. tapi terjatuh, terus tak jadi jalan..

Sekarang masih takut lagi… nak kena pimpin baru dia nak jalan… takpa la kan… slow-slow…

image

Adam pulak, minggu depan dah start sekolah… masuk Pasti kat Bandar Tun Razak… kenapa aku pilih Pasti????  sebab dulu pun aku belajar kat Pasti.. hehehe… banyak juga survey  tadika lain… tapi cukup la bagi aku Pasti sebab yang penting ilmu agama perlu diterap sejak dari kecik lagi…

image

Gambar masa test baju kat Pasti ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Dialog Adam dan Papa 15 Mei 2012 Papa:   Adam nak gi sekolah tak? Adam: Tak nak!!! Papa: Kenapa tak nak pergi??? Kalau Adam tak pergi sekolah nanti tak pandai.. Tak boleh baca… tak boleh kira.. Camana?? Adam: Sekolah tak best.. Adam nak gi umah opah je.. Adam tak nak sekolah… tak best!!! Papa: Sekolah best tau… ramai kawan-kawan.. boleh main… boleh [...]
  • Breakfast dan kerja da… Inilah breakfast saya… 🙂 Lepas breakfast… Sambung kerja saya la… SUAMI ISTERI MESTI ADA PRODUK NI Nak tengok saya punya lunch gak ke??? [...]
  • Selesema plak.. Dua tiga hari ni, kesihatan Amsyar tak berapa baik. Kejap demam, kejap ok. Hari tu demam sampai 40’c. Nasib baik isteriku nurse. Senang. Dah tau nak buat apa kalu anak demam dan sebagainya.. Hari ni Amsyar selesema plak. Sian dia.. Tido pun asyik terjaga je.. SUAMI ISTERI MESTI ADA PRODUK [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN