Dimana Johari Pain??

image

Dimana Johari Pain??  Mana.? Dah lari ek.. hahaha.. kan dah glamour  dalam sekelip mata. Tu lah padahnya kalu sembang tak ingat dunia. Macam dunia ni dia yang punya… 

Aku pun tak kenal siapa dia ni… yang pasti dia ni kategori sembang berapi.. habuk pun tarak..

Mungkin ramai yang dah tahu, apa kes nya Johari Pain ni tiba-tiba je terkenal.. kalu yang tak tahu, ha… ni nak bagtau..

Tengok je la print screen ni, senang cita..image

Moral of the story, terlajak perahu boleh diundur, terlajak update status facebook… tutup la sama itu akaun facebook… 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN