DVD 4Sifu pemasaran internet

Nama Mohd Najib Assadok tidak asing lagi dikalangan usahawan internet di Malaysia. Banyak perniagaan internet samada fizikal atau pun digital dipelopori oleh beliau. Malah beliau juga banyak membuat jualan di arena antarabangsa.  Senjata utama Tuan Mohd Najib Assadok adalah internet.. Ya, hanya memasarkan produk menggunakan internet sepenuhnya dan dapat menghasilkan pendapatan bulanan sebanyak 5 angka secara konsisten.

Yang terbaru, beliau bersama 3 lagi nama besar dalam dalam perniagaan internet di Malaysia telah membuat konvensyen pemasaran internet . Ramai peserta telah berjaya menghadirkan diri dalam konvensyen pemasaran internet oleh 4sifu tersebut. Sambutan sungguh menggalakkan.

 

Antara peserta konvensyen pemasaran internet 4sifu

 

testimoni dvd 4sifuMemang rugi siapa tak pegi KUMS 2014 haritu… Mana taknye 4 Sifu berkumpul kongsi ILMU , KEPAKARAN dan PENGALAMAN masing2… Sifu Cikgu Hafis kongsi ilmu buat duit tanpa produk..laa senang rupanye..menyesal plak baru tau… Sifu sorang ni plak…Pakar FB ADS…sapa lagi kalau bukan Sifu Jamal FB ADS…habis semua dia bongkar teknik HANTU RAYA..TEKNIK SAKA laa..(SAKA tu sy yang cadangkan..hehehehe)… Ok..Sifu sorang ni plak…pakar Takaful dan Unit Trust..dengan teknik Email Marketing, Blog dan FB je boleh close dengan pelanggan dengan senang je…Fuhh hebat2..Siapa lagi kalau bukan Sifu A.Humaizi.. Last sekalai Sifu saya…Sifu Najib Asaddok..Pakar Email Marketing…Kalau nak tau lebih lanjut jom pergi kelas Sifu saya ni…InshaAllah tak menyesal… Oppss..nanti dulu…dengar cete penganjur nak buat DVD KUMS 2014 ni..Haa apa lagi yang tak pegi haritu..Jom dapatkannya kalau dah ada DVD tu nanti… KUMS 2014 Memang Owesome.. TERBAEKK..Kalah Bomoh Kelapa…

 

 

 

testimoni dvd 4sifu 2Kali ini mereka sudah bersedia untuk berkongsi ilmu, teknik dan pengalaman mereka sepanjang menjalankan perniagaan di internet. Setiap mereka adalah pakar dalam bidang pemasaran online, ada yang pakar memasarkan produk fizikal, produk digital, affiliate dan servis seperti kewangan mahupun takaful.

Saya menjemput anda mendengar perkongsian dari mereka secara Eksklusif dalam satu versi rakaman DVD bersama 4 sifu ini dalam satu Konvensyen Usahawan Muda Selatan yang telah diadakan pada 10 Mei 2014 yang lepas.

 

testimoni dvd 4sifu 3Alhamdulillah… dah habis tonton Dvd 4 Sifu.. sgt berbaloi bg sy.. perkongsian rahsia ilmu hebat dari sifu2 yg hebat! Terutama Ilmu dari Sifu Najib dgn kepakaran beliau dlm platform email marketing yg sgt powerfull, byk org dah lupakan psal ilmu email ni.. Sifu Jamal pula rasanya hampir habis ilmu Fb ads dia dah kongsikan.. dan sy cepat2 aplikasikan teknik2 ni semua masa tgk dvd lg.. dan terus dpt hasilnya.. yg penting fast action.. harga dvd 4 sifu ni pttnya bernilai ribu2 ringgit bg sy sbb ilmu yg dikongsikan sifu2 ini hampir lengkap dan mmg beri kesan positif pd sy.. semoga Allah merahmati sifu2 ini semua kerana sudi kongsi ilmmu mereka yg sgt bernilai.. terima kasih 4 Sifu

 

Selain Tuan Najib Assadok, 3 Sifu pemasaran internet lain yang terlibat ialah Sifu 2: Tuan Jamaluddin Bahari (Sifu FBAds) , Sifu 3: Cikgu Hafis Anwar dan Sifu 4: Tuan Ahmad Humaizi M Noor.

 

Sedikit info tentang 4 Sifu:

 

najib asaddok 4sifuSifu 1 : Mohd Najib Asaddok
Nama saya Mohd Najib Asaddok seorang usahawan internet sepenuh masa. Saya memulakan perniagaan internet ni sejak tahun 2009 bermula dengan menjual produk fizikal di pasaran antarabangsa. Saya adalah anak jati Johor dan kini menetap & menjalankan perniagaan saya dari Kluang Johor.

Kepakaran saya dalah memasarkan produk fizikal, digital, servis & affiliate menggunakan 2 senjata pemasaran utama di internet. Alhamdulillah saya berjaya menghasilkan pendapatan konsisten 5 angka setiap bulan hasil menjalankan teknik-teknik yang saya praktiskan.

Alhamdulillah saya dah berjaya membantu ramai orang untuk memulakan perniagaan mahupun pemasaran di internet. InsyaAllah saya akan memberikan banyak input dalam konvensyen ini nanti…

 

 

cikgu hafis anwar 4sifuSifu 2 : Cikgu Hafis Anwar
Cikgu Hafis pernah GULUNG TIKAR ketika memulakan bisnes internet beliau yang pertama pada tahun 2009. Namun begitu, beliau memulakan karier sebagai guru tuisyen (dari rumah ke rumah) untuk menampung belanja seharian keluarga disamping menjadikan duit gaji tuisyen beliau sebagai modal untuk memulakan semula bisnes internet.

Alhamdulillah, dengan kesabaran yang tinggi dan kemahuan untuk menuntut ilmu bisnes internet, selepas beberapa bulan beliau berjaya bangkit semula dari kegagalan dan terus mengecapi kejayaan demi kejayaan dalam bisnes internet sehingga ke hari ini.

Pengalaman pahit beliau ketika jatuh dalam bisnes internet pertamanya mendorong beliau untuk berkongsi pengalaman dalam bisnes internet pada ramai orang student beliau. Kini ratusan student beliau mula menjana pendapatan RM4-5angka dari bisnes internet TANPA PRODUK SENDIRI.

Kehadiran beliau ke Konvensyen ini akan membantu lebih ramai lagi usahawan baru yang ingin berkecimpung dalam bisnes internet supaya mengetahui model bisnes internet yang sebenar dan agar dapat belajar bahawa bisnes internet ini SANGAT MUDAH KALAU TAHU CARANYA!

 

humaizi 4sifuSifu 3 : Ahmad Humaizi M Noor
Nama beliau Ahmad Humaizi Bin Mat Noor, seorang perunding kewangan Islam & pemegang sijil Certified Islamic Financial Planner (IFP). Sebelum beliau hanya bekerja makan gaji sebagai Human Resources Manager di beberapa syarikat korporat terkemuka di Malaysia.

Walaupun di awal karier, beliau bercita-cita menjadi seorang Director atau Head Human Resources namun takdir Allah beliau terfikir untuk membuat sesuatu yang memberi sumbangan & manfaat kepada keluarga & masyarakat.

Rentetan itu beliau buat keputusan untuk menyertai bidang Pengurusan Kewangan secara Full Time pada tahun 2011. Yang menariknya beliau menjalankan pemasaran 100% melalui pemasaran online menggunakan 2 senjata pemasaran paling berkesan.

Sebab itulah beliau tak perlu nak cari prospek tetapi prospek yang berduyun-duyun call beliau untuk set appointment & hasilnya ramai prospek yang mendapatkan servis dari beliau samada untuk produk takaful mahupun Unit Trust.

Beliau dibawa khas ke konvensyen ini untuk berkongsi rahsia beliau menjana pendapatan lumayan 5 Angka & berterusan dalam industri pengurusan kewangan. Jangan lepaskan perkongsian dari beliau terutamanya oleh anda yang berada dalam indsutri kewangan dan takaful!

 

jamaluddin bahari 4sifu

Sifu 4 : Jamaluddin Bahari (Sifu FBAds)
Nama penuhnya, Jamaluddin Bin Bahari. Nama glemer, JaMaL. Berumur 33 tahun, berpendidikan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam. Mula melibatkan diri dalam perniagaan internet hasil dari pendedahan oleh Dr Irfan Khairi sejak 2008 lagi.

Pada mulanya beliau menjalankan perniagaan Internet secara sambilan di mana beliau membahagikan masa sebagai seorang jurutera awam di siang hari dan menjalankan perniagaan ebook selepas tamat waktu perkhidmatan sektor awam.

Sejak April 2010, JaMaL telah mengambil keputusan untuk memulakan perniagaan Internet dengan lebih serius. Keputusan ini dibuat setelah beliau mendapati pendapatan sambilan yang diperolehi adalah konsisten dan jauh lebih tinggi dari gaji penjawat awam yang diterimanya setiap bulan.

JaMaL mula terlibat dalam dunia perniagaan Internet sebagai usahawan produk digital, usahawan produk fizikal, pemasar affiliate, dan juga blogger. Beliau dikenali oleh penggiat industri perniagaan Internet di Malaysia sebagai ‘sifu’ sejak tahun 2009 lagi. Selain itu, beliau juga sering menghasilkan panduan-panduan perniagaan dan pemasaran Internet yang sering dijadikan rujukan usahawan-usahawan lain.

Ramai student beliau yang dah berjaya menjana jualan dari 4 angka hingga 7 angka di mana memang terbukti beliau adalah seorang Trainer yang ‘Walk The Talk’. Perkongsian beliau adalah hasil dari pengalaman beliau sendiri dalam dunia pemasaran internet.

Banyak ilmu Advance yang akan beliau kongsikan dalam Konvensyen ini nanti! Saya jamin anda pasti puashati dengan input yang bakal beliau kongsikan di konvensyen ini nanti ! Jangan lupa bawa buku nota untuk mencatat segala ilmu yang akan anda perolehi…

 

DVD 4sifu

Konvensyen tersebut telah dirakam dan dijadikan DVD untuk memberi peluang kepada yang tidak berpeluang hadir turut sama mendapat manfaat daripada konvensyen tersebut.

Antara kandungan DVD 4Sifu ini ialah

 

Cikgu Hafis Anwar

☑ Pendedahan teknik mula bisnes tanpa produk sendiri

☑ Teknik kenalpasti produk yang HOT di pasaran

☑ Pendedahan lubuk nak dapatkan produk

Jamal Sifufbads

☑ Asas FB Ads

☑ Teknik Placement Iklan Senang Dapat SALES

☑ Like Marketing Untuk Brand Awareness

☑ Teknik Saka & Hantu Raya Yang Kejar Prospek

☑ Tips Lonjakkan Jualan Dengan FB Ads

A Humaizi M Noor

☑ Teknik Buat Bisnes Takaful & Unit Trust 100% Online

☑ Tips Menarik Prospek Minat Dapatkan Takaful

☑ Tips Email Marketing Dalam Bisnes Takaful

Mohd Najib Asaddok

☑ Tips & Motivasi Nak Mula Bisnes Online

☑ Setting Minda Kaya & Berjaya

☑ Memilih model bisnes internet yang tepat

☑ Teknik Sedut Duit Prospek Guna Email Marketing

+ Bonus Khas Panduan Video Trafik Pantas FB Zero Cost Marketing bernilai RM99

Untuk mendapatkan lebih info dan cara pembelian DVD ini, sila

>>>> KLIK DISINI

>>>> KLIK DISINI

>>>> KLIK DISINI

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN