Galaxy S 3 pada 3 Mei

Sah, Samsung Galaxy S3 akan dilancarkan di Earls Court, London pada 3 Mei 2012 ini. Ini berdasarkan  jemputan kepada media di sana tentang tarikh pelancaran gajet terbaru Samsung itu. Spesifikasinya masih dirahsiakan walaupun bersepah blog-blog menceritakan spesifikasi Galaxy S3 ini dan kebanyakannya adalah khabar angin.

Mungkinkah Galaxy S3 ini adalah generasi terbaru model Galaxy kerana dalam jemputan tersebut, menyatakan “Come and meet the next Galaxy”.. fuhhh tak sabo dah ni nak tunggu tarikh tu.

Rumous terbaru mengatakan bahawa Galaxy S3 mungkin akan mempunyai skrin antara 4.6 hingga 4.8 inch, mempunyai 1.5GHz dual-core processor dan mempunyai sokongan NFC, 4G dan wireless charging.. Kalau betul la Galaxy S3 ini mempunyai wireless charging, itu maknanya ia adalah gajet pertama yang masuk ke Malaysia secara rasmi mempunyai fungsi ini. Galaxy S3 juga dikatakan kalis air.. fewww.. Kalau macam ni la spec dia… berapa la agaknya harga Galaxy S3 ni nanti ye???

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Gajet terbaruku.. Galaxy S3 1.6.2012, setelah 2 jam beratur dan tunggu giliran.. Dapat jugak aku bawak balik Galaxy S3. Hari pertama promo celcom dah pergi, tapi dah habis stok katanya, jadi semalam sekali lagi aku pergi.. booth celcom bukak kul 10, kul 9.30 dah terpacak kat situ… ingatkan takde orang, rupa-rupanya dah ramai beratur.. huhuhu.. dapat la nombor yang [...]
  • Samsung Galaxy Note atau??? Sebab banyak kali sangat update pasal Samsung Galaxy Note, hari ni wife tercinta ajak gi beli.. Yahoo… Dapat Samsung Galaxy Note free… 🙂 Tapi… Masuk tapi ni yang tak best ni.. Rilek dulu.. Jangan gelabah.. Macam biasa aku akan tanya sifu aku dulu.. En google la sapa lagi kan? Kali ni aku tak google pasal [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN