Galaxy S3 vs IPhone 5

Memang terbaik la iklan ni. Takda yang special sangat pun ngan iphone 5, biasa je. Tak segah bagai dikata..

Bagi aku, iphone 5 memang tak boleh lawan Galaxy S3.. banyak spec dia, antaranya yang ni ha… boleh update blog sambil layan video tu…

image

Yang lain-lain tu tengok grafik ni je la… 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Gajet terbaruku.. Galaxy S3 1.6.2012, setelah 2 jam beratur dan tunggu giliran.. Dapat jugak aku bawak balik Galaxy S3. Hari pertama promo celcom dah pergi, tapi dah habis stok katanya, jadi semalam sekali lagi aku pergi.. booth celcom bukak kul 10, kul 9.30 dah terpacak kat situ… ingatkan takde orang, rupa-rupanya dah ramai beratur.. huhuhu.. dapat la nombor yang [...]
  • Samsung Galaxy Note atau??? Sebab banyak kali sangat update pasal Samsung Galaxy Note, hari ni wife tercinta ajak gi beli.. Yahoo… Dapat Samsung Galaxy Note free… 🙂 Tapi… Masuk tapi ni yang tak best ni.. Rilek dulu.. Jangan gelabah.. Macam biasa aku akan tanya sifu aku dulu.. En google la sapa lagi kan? Kali ni aku tak google pasal [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN