Gara-gara lambat bayar hosting

Cuak sekejap tadi, bukak je blog ceritawan.com ni, keluar imej camni… Ingatkan apa, rupa-rupanya terlupa nak bayar hosting… Rasanya dah set autorenew, tapi entah camana payment tak clear… Huhuhu… Nasib baik duit dalam paypal ada lagi, boleh bayar terus… Tak sampai 5 minit, blog ni bleh masuk balik… Nasib baik cepat up… Kalu tak, tak bleh tido la malam ni.. 🙂

Risau jugak kalau-kalau semua post sebelum ni hilang… Huhuhu menangis tak berair mata la we… Uhuhu… Tapi nasib baik semua cam biasa… Alhamdulillah….

Pengajaran untuk diri sendiri, lain kali kena sentiasa bukak emel… Huhuhu… Ini lah jugak padahnya kalau emel banyak sangat…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. September 21, 2013    

    Bagus ler tuh perasan,.. kalau sy , sebulan lebih tak bayar hosting,.. domain yang free terus xdapat guna,. terpaksa guna domain baru,.. sedih giler, lebih2 lagi kalau domain tuh dah naik page rank,..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN