Gian manjat

image

Tak sangka kat  Alam Damai ni ada bukit yang boleh tahan menarik jugak kalau nak trekking..  Berpeluh jugak la badan..
image

Bukit ni takda la tinggi mana pun, lebih kurang 20 minit je dah sampai puncak bukit.. tapi permandangan dari atas ni memang cun. Kalau yang nak ambik gambar sunset tu memang sesuai. Memang menarik kat atas ni. Lain kali nak bawak dslr la 🙂

Trek ni pun sesuai kalau nak layan MTB, ada part kena tolak, ada part kena pikul.. Tapi kebanyakannya best la kalu nak layan..

image
Batu belah batu bertangkup yang misteri… Hihihi..

image
Kesan apakah ini???

image
Tinggi ke????

image
Lajunya jalan..

image
Rock climbing ???.
image
Alamak, tak nampak la kasut mahal baru tu..

image
Pencawang TNB yang hensom

image

image
Guide yang bawak aku 🙂
image

Fuh.. Tinggi tu..
image
Dah nak sampai dah..
image
Pondok apa plak ni???

image

Lawa tak?? tu blum pakai Sony Nex-5 yang dah berabuk tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. jejai jejai
    April 6, 2012    

    pandai wan din wat citer….suke i! hahaha

    • wandin wandin
      April 6, 2012    

      Hahaha… lain kali kita gi lagi.. bleh wat cita lagi.. 🙂

  2. jejai jejai
    April 6, 2012    

    kena ajak guide tadi la…. org asli kl

    • wandin wandin
      April 6, 2012    

      Hahaha.. Payah nak jumpa dia tuh.. Pagi pakai tie.. Petang panjat pokok petai.. Hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN