Hari yang panjang..

20120323-004157.jpg

jangan terkejut pulak.. Tu bukan aku punya kerja. Perempuan.. Biasalakan? Baru ada lemak sikit je dah bising. Camana nak kurus? Suruh bersenam tanak.. Sanggup gi slimming centre nak jadi kurus. Aku tak pernah setuju kalau wife nak gi slimming centre. Buang duit je. Baik gi bersenam ke, joging ke, berenang ke, berbasikal ke atau apa-apa la kan?..

Banyak jugak produk untuk menguruskan badan yang dia pernah cuba dan aku senyum je tiap kali. Tapi kali ni lain, kali ni aku sokong sebab produk yang kawan wife aku yang tercinta ni guna, memang betul-betul menjadi. Tak sampai 1 bulan dah 6 kilo berat dia turun. Siyes.. Bukan hype beb.. Kalu tak percaya meh kita jumpa.. 🙂

Produk ni keluaran Herbalife. Ia bukan menekankan untuk menjadi kurus je, tapi ia lebih mengutamakan kesihatan. Sihat first, then baru la boleh jadi kurus.

Perkara pertama yang diorang buat ialah ambil ketinggian dan umur kita then timbang dan buat body scanner.. Dari situ macam-macam data tentang kesihatan badan kita yang diperolehi.. Dari lemak bawah kulit hingga la sel dalaman kita.. Canggih beb alat tu.. Sampai sekarang aku konfius cane dia boleh dapat semua data tu.. Data yang paling aku suka, sel dalaman aku sama dengan orang berusia 25 tahun.. Awet muda tu.. Dan yang buat aku tersenyum lebar, sel dalaman wife aku sama dengan orang berusia 38 tahun.. Kehkehkeh..

Lagi satu yang penting dalam penggunaan produk herbalife ni ialah disiplin perlu ada. Makan seperti biasa tetapi mengikut cara yang betul. Kalau guna cara yang salah pun, sia-sia juga…

Aku sendiri yang kurus ni pun boleh guna sebab produk Herbalife ni pun boleh digunakan untuk menaikkan berat badan. Bukan menggemukkan, tapi menambahkan muscle….

Bukan nak promote pape, tapi kalau berminat boleh la kita arrange.. Tapi area cheras, alam damai, balakong, bangi, KL dan kawasan berdekatan boleh la…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN