HRMIS membebankan??

Hari ni dapat memo dari kerani.. Fuhh kerani pun dah pandai bagi memo tu.. Ingatkan bos-bos je suka-suki bagi memo kat anak buah.. Kerani pun dah pandai sekarang.. 🙂

Memo tu dia suruh update sistem HRMIS.. Ada beberapa bahagian yang tak lengkap.. Tak pasti la plak ni kerja siapa.. Takpa la.. Aku ambik memo tu sambil senyum.. Senyum kan sedekah 🙂
Lagi pun kerja senang je tu…

Bukak je web HRMIS, aku tertarik dengan satu survey kat situ..

Adakah HRMIS membantu dalam memudahkan urusan kerja seharian anda?

Dan ini jawapannya… 🙂

20120508-081034.jpg

Kehkehkeh.. Harap-harap ada ‘pihak’ yang cakna dengan survey ni.. Bukan setakat tepek kat situ sebagai penyeri web je.. 🙂

Kalau nak bukak web HRMIS, KLIK SINI

Dah bukak.. Tak tahu plak nak isi kat mana.. Klik kat “aplikasi online”.. Keluar macam ni..

20120508-085835.jpg

Ok lagi.. Klik je kat “Aplikasi HRMIS (EGNet”).. Keluar macam ni.. Adoi.. Bagus betul la web HRMIS ni.. Memang tip-top la..

20120508-090148.jpg
Adoi…. Suruh orang isi.. Tapi web pun tak boleh nak access…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN