3 Comments

  1. May 18, 2012    

    Ini berita baik utk penggemar instagram. Tapi… ingatkan instagram nie boleh sign up melalui web. rupanya kene ade account yg tersedia melalui iphone or android phone. saya guna Blackberry. 🙁
    nazmieski recently posted..Disassembled – Assembled LaptopMy Profile

    • wandin wandin
      May 18, 2012    

      Itula.. lupa lak nak bagitau, web ni untuk akses akaun je. just boleh komen, like dan sebagainya.. nak edit kat web pun tak boleh..ramai yang nak guna instagram ni.. tapi setakat ni iphone, ipad ngan telefon android je boleh guna. tapi takpa, tak lama lagi, facebook pun dah boleh guna instagram.. 🙂

  2. May 19, 2012    

    nice! ^^ gonna check it out!~
    ef.ae recently posted..2012 : May Stock Sneak Peak!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN