Instagram kini di Android

image

Feeewitt.. Instagram kini dah ada kat android tu… Dulu tengok orang upload gambo guna instagram via iphone, geram je tengok.. Lawa siot gamba dia.. Kini android pun dah ada.. So pengguna iphone tak leh berlagak lagi la ye.. Hehehe.. Instagram for BlackBerry? lambat lagi la kot.. 🙂

Kalau tengok di Google Play, Instagram for Android ni baru je release pada 5hb April. Maknanya hari ni la tu.. Tengok stats dia dah lebih satu juta download tu.. Tak tau la termasuk dengan iphone user ke tak..

Instagram ni sebenarnya digunakan untuk mengedit gambar
Seterusnya share di Facebook, Twitter dan di akaun Instagram tu sendiri. Kita juga boleh follow memfollow antara pengguna Instagram yang lain seterusnya melihat gambar rakan-rakan yang diupload di akaun instagram mereka..

Kalau nak download instagram for android ni, pergi je Google Play, search, download. Free je..

Antara gamba yang aku ambik dan edit guna instagram.. Baru try-try je.. Benda baru katakan..

image

image
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN