Jailbreak Samsung Galaxy S3

image

Tadi tengok di blog stat, ada orang yang tengah menggoogle tentang ‘jailbreak S3’.. ha.. jangan tak tau, S3 pun boleh dijailbreakkan juga seperti mana-mana android yang lain, sebelum ni aku pernah jailbreak Galaxy Note.. yang terbaru ni la.. S3..

tapi kalau jailbreak ni, ada juga beberapa app yang tak boleh guna. Kadang-kadang tak keluar bunyi.. kadang-kadang tak boleh bukak langsung pun ada…

Kalau dah jadi camtu, remove je la balik app tu, redha je la bahawa app tu tak sesuai didownload guna blackmart alpha ni…

Sebelum ni aku ada bagi link untuk download blackmart alpha, tapi link tu dah hilang, mungkin file kena remove atau sebagainya.. jadi korang google je la blackmart alpha.. ambik je dari mediafire atau 4shared.. kalau tak jumpa juga, tinggalkan emel kat bahagian komen. Nanti aku send file dia.. selamat menjailbreak
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. myzatul myzatul
    August 14, 2012    

    salam…bleh ke send kat i link utk jailbreak s3?tq…^_^

    • wandin wandin
      August 14, 2012    

      Dah sent installer ke emel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN