Jangan beli domain dan hosting dengan fivio.my

blog downfivio.my, dah lama kompeni hosting ni bukak.. masa baru bukak dulu ok je.. ye la nak tarik pelanggan kan… tapi selepas dah beberapa tahun ni… memang hampeh fivio.my ni… bukan nak kondem bisnes bangsa kita… tapi kalau dah web down beberapa minggu, hantar emel tak jawab… call tak angkat memang sakit hati…

memang bersepah web hosting provider kat malaysia ni… dan bukan semua teruk… ada juga yang bagus… tapi entah apa yang dah jadi dengan fivio.my ni… memang geram betul la… dah la baru je renew hosting…

nasib baik ada satu je web aku yang guna fivio.my ni… dan nasib baik juga web ni untuk kegunaan sendiri… kalu tak, jenuh la nak jawab ngan customer… selain fivio.my, aku suka pakai netkl, support memang cepat dan setakat ni web pun ok… Alhamdulillah..

kat forum wangcyber pun ramai yang komplen pasal fivio.my ni… dah kaya kot diorang ni, sebab tu malas jaga customer dah. kalau nak tengok apa kata geng wangcyber bleh tgk kat sini. kat FB diorang pun ramai yang komplen.. nak tengok??? Klik SINI..

jadi nasihat aku kat sape-sape yang nak beli hosting tu elakkan la dari fivio.my ni… memang ****…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. March 30, 2013    

    Kena hati juga bab pembelian hosting ni, Net Kl dan hosgator memang bagus..
    HafizAmri recently posted..Hati-hati Penipuan Di Internet – SCAM!My Profile

  2. Joe Joe
    May 13, 2013    

    Baik pakai serverfreak je
    Joe recently posted..Postlinks: Buat Duit Online Dengan Free ContentMy Profile

  3. June 25, 2013    

    Menggunakan perkhidmatan dari Hosting Rajawali tak mengecewakan dibanding menggunakan hosting dari fivio
    Abdur Rozak recently posted..“Change Permissions” Alternatif Untuk Menyelamatkan WordPressMy Profile

  4. August 14, 2013    

    Saya menggunakan server dari Fivio, memang amat mengecewakan. Buat report hantar emel tidak berbalas.

    • wandin wandin
      August 17, 2013    

      Depa dah kaya kot… huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN