Kedai bundle di Kuala Terengganu

Negeri pantai timur memang terkenal dengan kedai bundle yang bersepah-sepah. Dimana-mana pun mesti ada kedai bundle samada kecik atau besar. Ini kerana kedai bundle mempunyai peminatnya sendiri. Ada barang yang berharga ringgit-ringgit sampai la ribuan ringgit. Malah ada yang sampai puluhan ribu ringgit. Jangan terkejut jika ada yang sanggup datang dari jauh  semata-mata untuk mencari barang yang rare dan limited. Barang yang rare ni makin lama makin mahal, duk kat kedai harga lain, kalau dah beli harga lain.. bukan makin murah, tapi makin mahal…

 

Adik aku baru je pindahkan kedai bundle dia dari Wakaf Beruas ke Pengadang Baru, Kuala Terengganu. Lokasi di sebelah traffic light Pengadang baru berhampiran Caltex Pengadang Baru. GPS ( 5.274741, 103.104950 ). Nak senang lagi, call / whatsapp je terus di  019-9611291 (Naim). Kat kedai ni, ada macam-macam pakaian bundle seperti baju, seluar, topi, beg. Macam-macam brand ada, brand yang aku sendiri tak pernah dengar pun ada 🙂 .  Contohnya brand levis, Fredperry, G2 dan lain-lain.. T-shirt pun banyak seperti t-shirt vintage, t-shirt kain 50-50, rayon. Buat masa ni kedai ni bukak dari kul 8 malam sampai kul 1 pagi je. Lepas raya mungkin akan buka dari pagi sampai awal pagi balik.. 🙂 .. Nak order online pun boleh, boleh add Naim di Facebook dia. KLIK SINI 

 

Gambar kedai bundle Naim
image

image
image

image

image

image

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN