Kembali bersama nuffnang

20120509-081736.jpg

Dah lupa berapa lama aku tak layan nuffnang ni.. Dekat 2 bulan kot.. Saje la nak test kompany yang lagi satu tu.. Nak tengok masyuk ke tak.. Tapi ternyata dengan nuffnang lebih berbaloi-baloi.. Payment pun setakat ni tak pernah miss…

Yang paling best ngan nuffnang ni kalau dapat buffered earning.. Memang rasa nak update blog je sentiasa kalu dapat BE ni.. Harap-harap En Nuffnang rajin la bagi buffered earning kat cheq na… 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. May 9, 2012    

    aik, suda tukar kee????

    • wandin wandin
      May 9, 2012    

      Kikiki… Slow sangat la ngan adv***** tu… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN