KKM Herba 44 dan kandungan Herba 44

Herba 44 adalah disahkan selamat dan diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) Nombor KKM – MAL20012974TC

KKM Herba 44

 

Berikut adalah bahan-bahan semulajadi yang ada didalam Herba 44

herba44

 

SMILAX MYOSITIFLORA RADIX (akar tongkat ali atau ubi jaga)
==================================

Ia memperbaiki peredaran darah. Ia digunakan secara tradisional sebagai ubat herba untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik umum dan meningkatkan metabolisme badan.

Ia akan membantu meningkatkan keinginan seksual, meningkatkan sensitiviti, menguatkan ereksi dan membolehkan lelaki semua peringkat umur untuk menikmati lebih kerap dan lebih lama seks tahan lama.

Manfaat ini juga termasuk kesan penstabilan mood, promosi tahap tekanan darah yang sihat dan meningkatkan tahap tenaga.

Ini pasti akan menyumbang dengan cara yang utama untuk prestasi yang hebat di atas katil.

 

CARUM CARVI (Jintan putih)
=======================

Bertindak sebagai anti-oksida yang baik. Mencegah kanser. Merehatkan otot yang kaku dan sangat baik untuk mengubati badan yang lemah,letih dan lesu dan sekali gus dapat mengembalikan tenaga badan kita.
MELIA INDICA (daun semambu)
==========================

Daun semambu berkesan memperbaiki kualiti darah dan menyahkan toksik dalam darah, meningkatkan sistem imun, mengawal paras gula dalam darah dan mengekalkan badan bebas penyakit.

Untuk lebih details tentang produk Herba 44, sila klik sini. www.herba44.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Herba 44 selamat ke   ✔ Kebanyakan ubat kuat dipasaran sekarang mengandungi dadah perangsang dan tidak mendapat kelulusan KKM atau HALAL ✔ Produk jenis ni sangat merbahaya dan memberikan kesan negatif seperti jantung dan merosakkan buah pinggang untuk tempoh yang panjang SUAMI ISTERI MESTI ADA PRODUK NI ✔ Ge Herba 44 dihasilkan untuk membantu kaum lelaki diluar sana agar [...]
  • Herba 44 untuk kesihatan badan dan te... Syarikat OAR Teguh Sdn Bhd yang sebelum ini terkenal sebagai pengeluar Gambir Emas telah mengeluarkan satu lagi produk kesihatan terbaru iaitu Herba 44. Produk terbaru keluaran OAR Teguh Sdn Bhd, Herba 44 telah mula berada di pasaran Malaysia. Produk Herba 44 ini adalah untuk membantu ramai suami-suami kembali bertenaga dan “keras” seperti zaman muda-muda 🙂 [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN