Makan malam di Q-Thai

image

Sekali sekala bawak family makan kat luar ni best jugak. Tapi tak jauh pun dari rumah. Tempat biasa aku pergi, Q-Thai kat Taman Tun Perak. Dengar namanya pun dah tau, tentu makanan Thai, takkan makanan Itali kot.. 🙂

Orang kata, restoran ni tak halal, tapi kalau dah tergantung sijil halal kat dinding dia tu, nak was-was apa lagi kan??? Yakin je la..

image

Menu kali ni simple je, tapi jenuh nak sebut ,
image

Wet Butter Sauce Prawn With Rice – RM9.90

image

Supreme Prince Noodle With Dry Chilli Chicken – RM 8.90

image

Bandung Cincau – RM4

image

Amsyar dengan minuman febretnya..

image

Adam kalau dah jumpa mee, gini la rupanya..

image

Adam tengah mencuba nasib.. Wang besar… Wang besar…

image
Kaunter bayaran

image

Takda orang pun lagi.. Kami je yang ada..
image

Adam sempat lagi pose..
image
Ada gajah kat sini…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN