Maklumat di tayar kereta

Kereta tanpa tayar umpama android tanpa internet… memang tak berguna.. tapi tahukah anda, pelbagai maklumat berguna ada pada setiap tayar kenderaan… maklumat yang kita tahu biasanya saiz rim, lebar tayar dan tinggi tayar saja.. Sebenarnya, banyak lagi info tentang tayar tersebut disertakan pada tayar tu.. Harap info ni dapat membantu kita mengenali tayar kereta dengan lebih detail… 🙂

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. December 26, 2014    

    Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada…

    Terima kasih tuan tanah.

    • wandin wandin
      December 26, 2014    

      menarik gak web ni.. nanti den usha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN