Mat Luthfi dengan video terbarunya

Dah lama tak tengok video dari Mat Luthfi ni.. Tapi sekali keluar.. Pasti superb, memang kreatif la ini budak… Kebanyakan video dari beliau adalah tentang Masyarakat malaysia…. Sinis tapi bermesej.. Boleh tahan ramai juga peminat Mat Luthfi ni.. Ye la.. Dah rupa ada, bijak pulak tu kan??? Tapi ramai juga yang duk mengutuk, tak tahu la sebab jeles ke.. Terasa ke..

Video terbaru ni, baru 2 hari je release.. Tapi dia punya views dah nak cecah 100k..

20120424-111423.jpg

Jom layan video terbaru dari beliau… Video ni pun khas untuk orang yang suka share mengeshare kat facebook ni.. Ini lah realiti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN