Ni dia orang hina Allah dan nabi Muhammad SAW

Ni memang betul-betul kurang ajar. Ni statement bunuh diri ni. Belum pun reda kemarahan umat islam di seluruh dunia, manusia ni pula dengan berani dan bodohnya menghina Allah dan Nabi Muhammad SAW. Tak belajar moral kat sekolah dulu kot… tak pun tengah mabuk todi. Kalau setakat hina melayu, hina pemimpin  kira boleh tahan lagi.  Ni dah sampai hina Allah.. hina nabi Muhammad.. memang cari nahas namanya.

Kalau tengok kat facebook, memang bersepah statement bunuh dah keluar. Siap alamat, ic, tempat kerja pun dah ada.. Page mengutuk dan mengeji dia ni pun dah bersepah.

Jadi, sebelum apa-apa berlaku, harap pihak berkuasa mengambil tindakan segera. Siasat dulu kebenaran print screen ni dan sebagainya.. Zaman sekarang macam-macam boleh jadi..

Sumber

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN