Oppa Gangnam Style haram

Beberapa hari lepas, aku ada post pasal Gangnam Style ni, dalam post tu pun aku dah bagtau, takde yang best sangat pun pasal Gangnam ni. Hari ni ada member- member di FB yang share PS ni yang mengatakan yang Gangnam Style ni haram pulak.. Entah la betul atau tak, aku pun bukan reti pun bahasa korea ni.. Nak wat research pun malas.. Baik aku wat research pasal benda lain ada jugak pekdahnya…

Ni mesej dia…
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN