Pemasaran berkesan dan mudah di Facebook

20120919-095510.jpg

Facebook bukan sekadar tempat mencari kawan, main game, belajar, berkongsi ilmu dan sebagainya… Facebook juga sebagai salah satu tempat ramai orang membuat duit tambahan, samada bisnes sendiri, agen affiliate, dan macam-macam lagi.

Kalau kita tengok, pelbagai barang dijual… Pakaian, mainan, makanan, rumah, kereta, motor, tudung… Macam-macam la… Jenuh kalau nak senaraikan semua.. Sampai esok pun lom tentu habis lagi..

Nak bisnes di facebook bukan setakat upload gambar, kemudian tag kawan-kawan… sedara-mara.. semua kawan ditag.. Last-last takde sale, putus asa. Pemasaran di facebook pun ada caranya juga.

Nak belajar tentang pemasaran FB pun banyak cara, samada percuma dan berbayar. Tapi kali ni aku nak share satu panduan PERCUMA yang diberikan oleh seorang usahawan internet yang berjaya, Saudara Amzani. Beliau berbesar hari untuk memberikan panduan percuma ini dengan alasan:

1. roda kehidupan – lagi banyak saya berkongsi, lagi banyak

saya dapat

2. seronok – saya seronok lihat orang lain berjaya dengan teknik
yang saya kongsikan

3. bengang – saya bengang dengan beberapa orang so called

“pakar”. Semua benda nak jual, semua teknik nak jual.

Jadi, kalau nak belajar dengan cepat dan mudah. Mentor yang baik amat perlu… Dan yang paling penting, ianya telah terbukti berkesan…

Untuk info lebih lanjut, klik SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Jana pendapatan di internet tanpa mod... Selain pengiklanan di blog, satu lagi sumber pendapatan saya di internet adalah melalui affiliate. Income pertama melalui affiliate adalah melalui web tsunami wang pada tahun 2006 @ 2007 dulu.. dah lupa sebab dah lama. Nak menjana pendapatan melalui affiliate tak memerlukan modal. Boleh dilakukan dengan percuma tanpa sebarang modal. Yang perlu hanyalah ilmu dan usaha. [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN