Peraduan la sangat

image

Beberapa minggu lepas dapat mesej camni..

RM0 No anda terpilih utk peluang mng hadiah2 bnilai shgga RM300,000!Dptkn fakta2 menarik di The Cube!PERCUMA 7hari!Htr ON GOLD ke 27999.MsjdrCelcom.Inf:1111.TnS

Sekali baca. Wow!!! Nombor telefon aku berpeluang menang hingga rm300000.. percuma plak tu…Tapi kalau baca lagi sekali baru perasan… Berpeluang menang peraduan dengan melanggan kandungan dari celcom.. Percuma selama 7 hari… Selepas 7 hari??? Kena bayo la…

Dah ramai yang kena.. Mula2 masa free ok je.. Dah lepas seminggu baru tau… Kejap je top up habis.. Jadi kalau dapat pape mesej promosi dari siapa pun, baca la habis-habis dulu… Nak tau lebih lanjut, google je… Mesti ada jawapan dia… Nak baca thread pasal ni di web celcom boleh klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Namhara Namhara
    April 25, 2014    

    As Salam,
    mcm mna nak hentikan langganan 27999 tu?…

    • wandin wandin
      April 25, 2014    

      Saya pun tak tau, sebab tak join pun contest ni.. dah tahu taktik diorang… boleh tgk di link yang saya bagi kat atas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN