Perisian perakaunan yang murah dan mudah

Banyak software atau perisian perakaunan dijual di pasaran. Kebanyakannya adalah mahal dan susah digunakan terutama kepada seorang yang hanya tahu perkara basic dalam perakaunan. Ditambah pula kebanyakannya adalah berbahasa inggeris.

sistem dks

Software perakaunan biasanya mahal… dah la mahal, tiap-tiap tahun nak kena renew lagi.. kalau company besar yang sale juta-juta tu takpa la kan.. tapi kalau setakat bisnes kecil-kecilan.. tak ke naya tu??

Seorang peniaga sangat memerlukan perisian akaun ni untuk memudahkan pengiraan untung-rugi, keluar-masuk duit.. nak audit pun senang..

Rakan saya, Arip Karim seorang usahawan yang memiliki Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) UiTM telah membina satu perisian akaun yang dikenali sebagai DKS (sistem debit kredit senang). Nama perisian ni pun dah menunjukkan betapa mudahnya anda menguruskan akaun syarikat atau perniagaan anda. Sistem ini dibina sendiri oleh beliau berasaskan MS Excel dan yang paling penting ia mudah dan jauh lebih murah daripada mana-mana perisian perakaunan lain yang ada di pasaran.

Apakah kelebihan Sistem Kredit Debit Senang ni???

1. Harga Sistem DKS sangat rendah dan berpatutan
2. Tidak perlu renew tiap-tiap tahun, lesen seumur hidup
3. Sistem DKS sangat senang digunakan kerana hanya anda perlu tahu debit dan kredit sahaja
4. Tidak perlu install kerana sistem DKS berasaskan Microsoft Excel
5. Ringkasan akaun, imbangan duga dan laporan kewangan dapat dijana secara automatik
6. Sistem DKS adalah dalam Bahasa Melayu

Nak tahu lebih lanjut??? Sila KLIK DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN