Pertandingan blog pendidikan

image

Hari ni dapat satu surat dari JPNWPKL untuk menjemput sesiapa sahaja untuk menyertai pertandingan blog. Waa.. Menarik gak tu kalau nak test power.. Saje jela kan masuk, bukan payah pun. Submit online je, tak yah susah-susah nak gi UPSI atau mana-mana . Kalau menang baru kena gi sana 🙂 …. Kalau menang…

Tapi bukan blog ni, blog ni kompom awal-awal kena reject.. Blog aku yang lain la.. Semestinya blog tentang pendidikan.. Blog ni kategori ntahapaapantah..

Pertandingan ini dianjurkan oleh Universiti Pendidikan Sultan Idris  (UPSI). Pertandingan ini terbuka kepada :
1. Pelajar dan guru sekolah
2. Pelajar dan pensyarah IPTA/ IPTS
3. Terbuka

Penyertaan ini akan bermula 26 Mac hingga 30 Jun, panjang lagi masa tu… Sempat lagi tu kalu nak join..

Untuk info lengkap, layari http://ict.upsi.edu.my/ictday

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN