Pesanan Ustaz Azhar tentang luah perasaan di facebook

Beberapa hari lepas, tengok di blog stats, ada orang cari print screen pesanan Ustaz Azhar Idrus tentang meluah perasaan di facebook. Seingat aku, tak pernah pulak aku wat post pasal perkara ni.

Tapi hari ni, tertengok ada member di facebook share sekali pasal pesanan UAI ni. Apa lagi, aku tepek la kat sini ha… ni dia pesanan Ustaz Azhar tu… kalu kita tak nak dengar pesanan alim ulama, nak dengar pesanan sapa lagi kan… takkan nak dengar pesanan Justin Bieber kot. . 🙂

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Promo Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus Setelah berbulan-bulan program ni ditangguhkan, akhirnya pihak Astro Oasis akan menayangkan Program Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus di chanel 106. Alhamdulillah… Tapi yang tak bestnya iklan dah ada, cuma tarikh je belum ada lagi. Jangan jadi macam hari tu cukup.. sampai masa tak jadi.. Huhuhu.. harap-harap kali betul-betul ada kat Astro.. SUAMI ISTERI MESTI ADA [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN