Promo Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus

Setelah berbulan-bulan program ni ditangguhkan, akhirnya pihak Astro Oasis akan menayangkan Program Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus di chanel 106. Alhamdulillah…

Tapi yang tak bestnya iklan dah ada, cuma tarikh je belum ada lagi. Jangan jadi macam hari tu cukup.. sampai masa tak jadi.. Huhuhu.. harap-harap kali betul-betul ada kat Astro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Pesanan Ustaz Azhar tentang luah pera... Beberapa hari lepas, tengok di blog stats, ada orang cari print screen pesanan Ustaz Azhar Idrus tentang meluah perasaan di facebook. Seingat aku, tak pernah pulak aku wat post pasal perkara ni. Tapi hari ni, tertengok ada member di facebook share sekali pasal pesanan UAI ni. Apa lagi, aku tepek la kat sini ha… ni [...]
  • Kemah keming Ustaz Azhar Idrus di Ast... Satu program keagamaan baru akan ditayangkan di Astro Oasis mulai 3 Julai 2012 yang menampilkan Ustaz Azhar Idrus. Program ini akan ditayangkan pada pukul 7.30 dan ulangan pada pukul 11.00 malam setiap hari Selasa, Rabu dan Khamis. Program ini tentunya akan menarik ramai penonton kerana ini adalah pertama kali Ustaz Azhar Idrus ditampilkan di televisyen. [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN