Qlimax terus mendapat sambutan yang memberangsangkan

beli qlimaxSejak dilancarkan secara rasmi April yang lepas, Qlimax Serum ataupun Qmax terus mendapat sambutan hangat daripada para suami di Malaysia. Malah para suami dari Brunei dan Singapore pun turut membuat tempahan daripada kami. Alhamdulillah, semasa post ini ditulis sudah lebih 6000 unit qmax serum @ qlimax serum berjaya dijual dan dihantar kepada pembeli.

Soalan yang sering ditanya kepada saya, Qlimax ni berkesan ke??? Jawapan saya mudah… Kalau tak berkesan, dah tentu  ramai yang komplen dan minta refund. Setakat ni, belum ada lagi pelanggan saya yang minta refund. Malah dah ada yang repeat order untuk kali ketiga. Untuk pengetahuan anda, qlimax serum mempunyai refund polisi iaitu, jika qlimax tidak memberi kesan anda boleh meminta wang anda dikembalikan dalam masa 48 jam terima produk.

 

Soalan yang biasa ditanya juga:

Qlimax boleh tahan berapa lama? 

1 bulan atau lebih. bergantung kepada penggunaan anda

Ada kesan negatif pada anda & isteri? 

Tiada. Malah isteri anda akan bertanya. “dah pakai qlimax ke belum ni???” 🙂

Berapa lama baru nampak kesan? 

Serta merta. Selepas 5 minit disapu. Boleh terus bersama dan terus rasai kesannya.

Bagaimana kalau termasuk mulut? 

Tiada masalah dan qlimax berbau wangi.

Isteri mengandung / berpantang? 

Tidak digalakkan guna.

Pakai hanya bila bersama isteri? 

Betul.

Ada rasa panas atau dingin pada kulit? 

Tiada langsung.

Ada kesan kepada kesuburan anda & isteri?

Tiada.

Ada kesan buruk kepada buah pinggang? 

100% tiada kerana qlimax adalah 100% herba.

Berapa kerap boleh guna? 

Sekerap yang anda mampu. kalau sehari mampu 3 kali… Anda memang hebat.. silakan… 🙂

 

Berita baiknya, harga qlimax masih pada harga diskaun, RM130 percuma pos (Harga asal RM260 + poslaju RM 6). Nak cuba???

SMS >NAKQLIMAX< ke 012-2074114

Anda juga boleh whatsapp ke nombor tersebut. Tapi jika SMS, sistem kami akan terus menjawab SMS anda. walaupun anda SMS pada pukul 2 pagi.. 🙂

Nak beli di web, anda perlukan nombor id  agen rasmi qlimax, nombor id saya ialah 82, hanya masukkan nombor 82 di kotak yang disediakan untuk proses pembelian, Atau terus KLIK SINI

 

pembeli qlimax serum 2 pembeli qlimax serum 3 pembeli qlimax serum pembeli qmax serum

Sebahagian kecil dari pengguna setia Qlimax.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Beli Qlimax di web www.qmax.my Sekarang Qlimax juga boleh dibeli di web www.qmax.my.  Walaubagaimanapun, anda masih boleh membeli qlimax di www.qlimax.my. Sama je… Web baru ini diwujudkan kerana qlimax.my telah di ‘ban’ oleh FB kerana terdapat segelintir agen yang melakukan spam dan pengguna facebook telah membuat laporan kepada facebook sebagai spam. Dan akhirnya web qlimax.my telah di ‘ban’ oleh Facebook. [...]
  • Qlimax selamat ke Nak order qlimax??? SMS >NAKQLIMAX< ke 012-2074114 Tinggal di  Singapore @ Brunei dan nak beli qlimax??? SMS >SGQX< ke +6012-2074114 Beli Qlimax menggunakan kad kredit atau paypal??? Sila klik di bawah ( Malaysia sahaja) ______________________________________________________________________ Alhamdulillah, sejak dilancarkan qlimax mendapat sambutan hangat sehingga beribu-ribu unit qlimax dijual dalam masa seminggu. Ramai yang bertanya, “selamat ke qlimax?” Untuk [...]
  • Qlimax – produk terbaik para su... Nak order qlimax??? SMS >NAKQLIMAX< ke 012-2074114 Tinggal di  Singapore @ Brunei dan nak beli qlimax??? SMS >SGQX< ke +6012-2074114 Beli Qlimax menggunakan kad kredit atau paypal??? Sila klik di bawah ( Malaysia sahaja) Qlimax – satu lagi produk keluaran bumiputra yang telah diluluskan oleh KKM untuk mengatasi masalah suami yang inginkan saiz zakar yang lebih besar. [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN